Frokostaftale i Hjørring? Få 3 gode bud her:

restauranter i Hjørring

Er du bosat i Hjørring og omegn, og ønsker nye ideer til din kommende frokostaftale? Eller har du allerede planlagt en dagstur til Hjørring by, uden du har kendskab til byens unikke tilbud? Uanset kan du med fordel læse videre på denne artikel, for heri er der rig grobund for at blive inspireret. 

Et afbræk på byens gågade

Findes der noget hyggeligere end at gå ned af en bys pulserende shoppegade? I Hjørring centrum finder du lang gågade, hvor butikkerne ligger som perler på snor. Mærk byens centrum, og opdag butikkernes nyeste produkter.

Hjørrings gågade er bestemt en frokostaftale værd, eftersom du og dine nærmeste kan udforske byens mange butikker og kulturliv i midtbyen, hvorefter I kan sætte jer ind på en af byens cafeer. 

Frokost i det fri 

Selvom Hjørring ikke indtager pladsen for en af landets største byer, går byen ikke ned på kulturliv. Af denne grund kan du med fordel planlægge en fleksibel frokostaftale, der omfatter, at I tager maden med jer. Det kan være en fordel af flere årsager, der både indebærer, at I får motion, undgår at sidde tæt ved nabobordet på en cafe og I får frisk luft til hjernen.

Indstil vejen forbi byens mange skulpturer, der pryder byen mange steder. På denne rute vil desuden bemærke Hjørrings flere kirker, museums og kunsthåndværkere. Derudover findes et væld af naturområder, der indbyder til at nyde frokosten under åben himmel. 

Byens shoppingcenter

Nær gågaden ligger byens store shoppingcenter, Metropol, der danner centrum for intet mindre end 40 butikker og fire spisesteder. Et shoppingcenter er velegnet i mange forskellige situationer, og du går sjældent galt, hvis du lægger vejen forbi Metropol.

Metropol indeholder fire forskellige spisesteder, der tilbyder lidt til enhver smag herunder Snaskede burgers, sprøde salater og sandwich eller eksotiske retter fra Asien. Vælger I en frokostaftale her, kan I let parkere bilen, udforske de mangeartede butikker og slutteligt sætte jer til bords hos det spisested, hvor I helst ser jeres smagsløg tilfredsstillet.

Spisesteder i Hjørring er der mange af, hvorfor I med garanti kan finde lige netop det sted, der passer til jeres aftale. 

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER