Oprindeligt blev Fougeru fremstillet på en gård i Île-de-France uden for Paris. De lokale var så vilde med den, at rygtet spredte sig, og i dag spises den over hele Europa. Fougeru er en mild komælksost, som ofte har en lidt spættet overflade med orange pletter. Osten er dekoreret med et bregneblad, der både pynter og tilfører osten en skøn duft. Smagen er mælkeagtig med et hint af jord og champignon, og den smager rigtig godt sammen med frisk frugt.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER