Når forretningsmødet har været i gang i flere timer, er det sandsynligt, at stemningen vil blive løftet, hvis mødet undervejs afbrydes af en lækker frokost. I disse tilfælde er der store fordele ved at overlade forplejningen til professionelle, som altid leverer fantastisk velsmagende retter til sine gæster.

Planlægger du et forretningsmøde med frokost i Nordjylland, er der et hav af gode muligheder for gode lokationer, der serverer en overdådig anretning til dig og dine mødedeltagere. På den måde kan du nemt læne dig tilbage og blot fokusere på at afholde dit møde.

Hold fokus på dit møde

Når du skal afholde et forretningsmøde, og du planlægger, at I undervejs skal have stillet sulten, kan du vælge at afholde mødet i virksomheden eller rykke hele mødet ud til forplejningsstedet. De fleste forplejningssteder tilbyder fleksible møde- og konferencepakker tilpasset til netop jeres behov. Det betyder, at I vil blive placeret i et møde- eller konferencelokale, hvor I i fred og ro kan afholde mødet. Derudover får I adgang til alt det nødvendige tekniske udstyr.

Når du planlægger at afholde dit møde på denne måde, skal du ikke tænke på andet end mødets indhold, mens forplejningsstedet sørger for resten. Det giver jer god mulighed for at lægge forretningerne på pause, så I sammen for en stund kan hygge jer over et godt og velsmagende måltid mad.

Krydr forretningsmødet med et velsmagende måltid

Hvis du afholder dit forretningsmøde på et lækkert spisested, er du garanteret, at dine mødegæster vil huske dagen og dens indhold som noget helt særligt.

Forplejningsstedet har formentlig allerede sammensat forskellige forslag til frokostmenuer til jeres møde. Stedet kan med stor sandsynlighed tilbyde jer en lækker, kold og let frokost. Således kan I efterfølgende vende tilbage til mødet med maverne fyldt op med god mad og fortsætte dagens gøremål.

Hold forretningsmøde på toppen

Er du fast besluttet på at afholde dit næste forretningsmøde på et forplejningssted, så den lækre frokost er i hus? Så kan du med fordel overveje at afholde dit næste forretningsmøde med en inkluderet frokost på restaurant Himmelhav i Frederikshavn. I toppen af Kattegat siloen i Frederikshavn får du en unik mulighed for at kombinere forretning med fornøjelse, når mødet og frokosten nydes med udsigt til at kattegat går i ét med himlen.

Restaurant Himmelhav tilbyder, at du kan afholde dit næste forretningsmøde eller frokostmøde med tapas. Restaurant Himmelhav inviterer dig til at afholde dit møde i et af restaurantens mødelokaler, og når sulten melder sig, får I serveret restaurantens overdådige tapastallerken.

Lad restaurant Himmelhav være vært til dit næste forretningsmøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *