Forplejning til arrangementer

Forplejning til arrangementer

Forplejning er vigtig, hvis du skal afholde et arrangement for en større gruppe gæster. Hvad enten der er tale om en messe, en udstilling eller måske en julefrokost, er smagsoplevelserne en del af oplevelsen. Hos Messecenter Vesthimmerland er smagen i fokus, uanset hvilket arrangement der er tale om. Til ethvert budget tilbyder de nemlig masser af smag. Her kommer dine gæster ikke til at glemme dit arrangement sådan lige foreløbig. Så skal du afholde et større arrangement i nærmeste fremtid, så læs med her.

Måske er forplejningen ikke det første, der falder dig ind, hvis du skal planlægge en messe. Eller også overvejer du måske at lave noget selv efter nogle af opskrifter her på siden. Men det er en omfattende opgave. Og hvis ikke du er uddannet kok eller erfaren kogekone, så kan projektet nemt mislykkes. Så måske er det en bedre løsning at få andre til at gøre det.

Lækker mad til ethvert budget

I Messecenter Himmerland er de godt klar over, at maden er en stor del af arrangementet. Derfor sørger de også for, at deres Restaurant Messen er i stand til at kunne servere lækkerbiskner til dine gæster. Og de tilbyder derfor, at du kan afholde dine store arrangementer med forplejning.

Om det fortæller kokken:

”Hos og kan vi tilbyde meget forskellige retter til ethvert et budget, så alle kan være med. Hvad enten vi snakker kaffe og et friskbagt stykke kage eller en delikat 5-retters gourmetmenu med fristende vinbuffet. Vi tilbyder også en særdeles lækker tapas, for dem som måtte ønske det. ”

Der er altså masser af muligheder for gode smagsoplevelser under din messe. Eller måske et helt andet stort arrangement, som du pønser på at afholde.

Et messecenter, der kan rumme ethvert større arrangement

I Messecenter Himmerland er de vant til at huse meget forskellige arrangementer. Her er der blandt andet blevet afholdt forskellige messer, herunder fagmesser, forbrugermesser og jagtmesser. Men messecenteret er også blevet brugt til traktorudstilling, og så har det sågar været brugt til dyrskue. Og hvert år bliver Messecentret også brugt til at afholde julefrokoster for store virksomheder.

Netop fordi arrangementerne, som der bliver afholdt i messecentret, er så forskellige, er menuerne det også. Både hvis du ønsker små caféområder i Messehallen, hvor dine gæster kan holde en velfortjent pause med bid brød. Og så selvfølgelig en kop kaffe eller te. Eller hvis du i stedet ønsker en fuld opdækning, hvor maden er det, I mødes om.

Så står du og vil give en større gruppe gæster en uforglemmelig dag eller aften, så glem ikke smagsoplevelserne.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER