Det kan være hårdt for både krop og sind at gå ind i efterårsmånederne. Når dagene er blevet kortere og man ikke oplever solstrålerne i samme grad kan det hurtigt gå ind op påvirke humøret i en negativ retning.

Derfor skal man også huske at forkæle sig selv lidt ekstra i efteråret. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Vi giver dig herunder tre gode tips til hvorledes du kan få lidt velvære ind i de kolde måneder. Sæt gerne lidt tid af til dette hver dag, som hurtigt vil give mere glæde i hverdagen.

Giv glød og friskhed til huden

Vores hud kan have en tendens til at tørre ud når vejret skifter. Dette kan man heldigvis gøre noget ved med nogle gode hudprodukter, ansigtsmasker og ikke mindst olier.

Sidstnævnte kan fx være hybenfrøolie og avocadoolie, som indeholder stoffer der blødgør og plejer huden. De kan bruges både til ansigtsolie, kropsolie, shampoo, sæbe samt meget mere. Brug enten olien som den er, men ellers kan den også blande op med andre olier, som du allerede har på badeværelseshylden.

Du kan omdanne hele badeværelset til et rent wellnessrum, hvor du kan komme helt ned i gear og skabe et lille frirum.

Motion kan også være velvære

For nogle kan motion også være afstressende. Motion behøves ikke nødvendigvis at være hård styrketræning, det kan også være en lang gåtur ude i naturen med en skøn lydbog i ørerne. Dette kan give forøget energi i en ellers mørk tid, hvor man ikke altid kommer så tit udenfor døren.

Yoga er også en fremragende motionsform til at komme ned i gear. I en meget travl tid og stressende hverdag kan yoga være utrolig givende. Det kan være med til at skabe fokus på hvorledes du har det lige nu, og derudover kan det skabe en sund balance i krop og sind, som i sidste ende giver mere energi og livsglæde til hverdagen.

Stress af med en god film eller bog
Efter en lang dag er der næsten ikke noget bedre end at stresse helt af og lægge sig ned med en god bog eller film. Et godt tip kan være af sætte din smartphone på flyafstand, så du ikke bliver forstyrret af diverse notifikationer i løbet af filmen. Dette giver en 1-2 times komplet ro, som du kan nyde i selskab med dine nærmeste.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *