Fastfood og usunde vaner kan føre til dødsfald

begravelse til fast pris

Hvad du spiser, den måde du lever på og hele din livsstil har stor indvirkning på din sundhed. Livsstilssygdomme stiger i takt med indtagelsen af fastfood, takeaway og usunde fødevarer. I værste tilfælde fører en dårlig livsstil til pludselige dødsfald.

Fede fødevarer, en sød tand eller friturestegte snacks kan vise sig som blodpropper, hjertekarsygdomme og andre livstruende sygdomme. Dermed ikke sagt, at særligt usunde fødevarer fører til den visse død, men i sidste ende kan fødevarerne ophobe sig til livsstilssygdomme, som i værste tilfælde kan forårsage et dødsfald.

Måske du selv er pårørende, til en der netop er gået bort, hvor en uhensigtsmæssig livsstil meget vel kunne have været årsagen. Nogen gange sker det pludseligt og går alt for stærkt, i andre tilfælde har man over en længere periode været klar over, hvilken vej det gik.

Troværdige og gennemsigtige priser

Er tilfældet ude – uanset årsag, livsstil og madvaner – kan det som pårørende være svært at stå tilbage med mængden af praktiske opgaver og overvejelser, der følger med et dødsfald af en nærtstående person.

Begravelser i Jammerbugt

Ved Jammerbugt Bedemand udbydes gennemsigtige og troværdige priser. Her tager erfarne bedemænd gerne en dialog med pårørende, så der sammen kan vælges en løsning, som bedst imødekommer alles behov. Det betyder, at når først en pris, med dertilhørende ordninger, er valgt, tillægges der ingen ekstra udgifter eller skjulte gebyrer.

Således tilbydes en erfaren og troværdig service, der i høj grad varetager efterladtes ønsker, bekymringer og overvejelser ved en begravelse af en nærtstående person.

Erfaren begravelsesservice i Nordjylland

De autoriserede og professionelle bedemænd er at finde i Pandrup i Jammerbugt (Nordjylland), hvor du blandt andet finder dem i Aabybro, Brovst og Fjerritslev. Her hjælper personalet gerne med at navigere i den svære tid, få styr på praktikken og alle slags gøremål, der er forbundet med en begravelse.

De gennemsigtige priser går på tværs af afdelingerne i hele landet, hvor Nordjylland heller ikke er nogen undtagelse. Priserne kan inkludere alt fra hjemmebesøg til kiste, udsang og fremvisning til kørsel med rustvogn, kisteilægning og meget mere.

Få hjælp til alle former for begravelse

Ved Jammerbugt Bedemand hjælper de gerne med alle former for begravelser, uanset om der er tale om en begravelse eller bisættelse.

Kontakt afdelingen tættest på dig i dag og få et uforpligtende tilbud. Så hjælper autoriserede bedemænd med at finde frem til den bedste løsning for jer. Kontakt Jammerbugt Bedemænd på telefon 98204444 på mail: kirsten@jammerbugt-bedemand.dk eller læs mere om dem på Folk og Fag.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere