Bøgeskud

Bøgen springer ud i maj, og det sker lige pludseligt. Skynd dig at plukke skud, så snart det sker.

Smag
De spæde blade smager mildt og friskt. En smule syrligt.

Bedst til
Bøgeskud kan bruges i salater og som salat. Stik bladene i en sandwich eller hvor som helst, du ville bruge salat. Som med mange andre urter og blade kan man lave snaps med nye bøgeblade.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER