Cookies med chokolade, mandler og kokos

Amerikanerne er vilde med cookies, og de bager dem til alt og alle lige fra nye naboer til fødselsdage og jul. Disse cookies er ganske klassiske med et lille tvist af kokos og et fint knas af mandler. Og så selvfølgelig: chunks af chokolade!

Opskrift til ca. 25 cookies

120 g smør, blødt
150 g sukker
115 g brun farin
2 æg
290 g mel
1 tsk vanillesukker
1 tsk natron
Lidt salt
300 g chokolade, hakket
95 g kokosmel
100 g mandler, hakkede

Pisk smør, sukker og brun farin til en ensartet konsistens. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, vanillesukker, natron og salt. Pisk de tørre ingredienser med de våde ingredienser. Vend chokolade, kokosmel og mandler i dejen. Tril kugler af dejen, og pres dem let flade, de flyder ikke så meget ud i ovnen. Bag dem i 8-10 min. ved 185 grader, og lad dem køle lidt af inden servering.

Prøv fx også disse Intense chokoladecookies

 

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER