Tyk suppe med sorte bønner, røget chili og ris
2017 bliver året, hvor vi skal spise mere eksotisk og meget gerne mexicansk, lyder det fra trendforskere. Vi siger ja tak og fejrer med denne
2017 bliver året, hvor vi skal spise mere eksotisk og meget gerne mexicansk, lyder det fra trendforskere. Vi siger ja tak og fejrer med denne
I USA bliver bananbrød ofte serveret til morgenmad. Det minder om vores banankage, men er mere fast i det og smager også godt med lidt
Fløjsbløde trøfler, der i begyndelsen smager af intens mørk chokolade, og som til sidst får et snigende, men behageligt spark fra chilien. Opskriften kombinerer de
Slåenlikøren er sød og stærk i starten, men med tiden bliver den mildere i smagen. Hvis du laver den efter den første vinterfrost, er den
Godt nok er ceviche indbegrebet af det latin- og sydamerikanske køkken, men retten – hvor limesaften tilbereder den rå fisk – er ideel til vores
Carnitas betyder ”småt kød” og dækker over, at dette kød bliver så mørt under langtidsbraiseringen, at kødet kan rives fra hinanden til små ultramøre stykker.
Den ultimativt autentiske salsa, der kan bruges som base i nærmest enhver mexicansk ret. Server den fx til i tacos, til langtidsbraiseret kød eller til
Naturen er måske ikke det mest oplagte spisekammer i de kolde vintermåneder, men der ER faktisk gode sager at finde derude. Fx slåen, som har
Frisk, fast torsk serveres her med en blanding af tørrede, udblødte tragtkantareller og vild enoki, mens pynten er feldsalat samt frisk skovsyre og den opdyrkede
En sur og sød drink – lige til nytårsaften eller en anden festlig lejlighed. Den smager dejligt at grønne æbler og lime og har et
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst
Grå stær, den hyppigste øjensygdom i Danmark, rammer et betydeligt antal individer hvert år. Med
I vores hurtige liv er det ofte de små bevægelser, der har magten til at