Opskrifter

Over hele Latin- og Sydamerika findes utallige variationer over samme tema: bønner og ris. Det er billige retter, og de er smækfulde af smag. Denne version bruger den røgede og spicy chipotle-chili, som fås på dåser hos velassorterede grønthandlere. Brug alternativt frisk chili eller stødt og røget chilipulver - det giver også en dyb fin chilismag. Opskrift Erin Chapman og Grace Løvig og foto Kam.

Slåen-likør

Slåenlikøren er sød og stærk i starten, men med tiden bliver den mildere i smagen. Hvis du laver den efter den første vinterfrost, er den

Læs mere

Salsa roja

Den ultimativt autentiske salsa, der kan bruges som base i nærmest enhver mexicansk ret. Server den fx til i tacos, til langtidsbraiseret kød eller til

Læs mere

Apple Spandapple

En sur og sød drink – lige til nytårsaften eller en anden festlig lejlighed. Den smager dejligt at grønne æbler og lime og har et

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER