Påskeæg af hvid chokolade og fyld af passionsfrugt
Rund den store påskefrokost af i overlegen stil, og glem for et øjeblik den tunge kage og de klassiske fyldte påskeæg. Imponer dine gæster med
Rund den store påskefrokost af i overlegen stil, og glem for et øjeblik den tunge kage og de klassiske fyldte påskeæg. Imponer dine gæster med
En variation over morgenmadsægget. Æggene bliver bagt med salt parmaskinke, cremet gedeost og friske tomater, og lige inden de serveres, drysses de med skarpe forårsløg
Det er nemt at lave sine egne ostechips af revet ost, der får en hurtig tur i ovnen. Resultatet er knasende ostechips, der serveres med
Konstruer dine egne påskeæg ved at dyppe små balloner i chokolade, og fyld dem derefter med let syrlig cheesecake-mousse og en lille smule passionspuré som
Hjemmelavede flødeboller smager bare bedre end de købte, og denne opskrift er nem at gå til. Samtidig kan du selv bestemme, om bundene skal være
En enkel og mættende salat af kogt perlebyg smagt til med masser af citron og chili, hvis skarphed står rigtig godt til det bløde og
Det er langt nemmere at lave svampede og saftige chokolademuffins – endda med dobbelt chokolade, så de også knaser let af chokolade, når man spiser
En tommelfingerregel lyder, at det er muligt at erstatte op mod 20 procent af hvedemelet i en opskrift med kokosmel, hvilket giver en fin, sød
En fuldstændig voluminøs og forrygende dessert, som man bliver en smule andægtig overfor. Er de friske figner for svære og dyre at få fat på,
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Titusindvis af mennesker i Danmark har udviklet en dyb kærlighed til at se madlavningsprogrammer på
I en tid, hvor internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, handler online-sundhedstjenester
Black Friday, den årlige shopping begivenhed, der er blevet synonym for utrolige rabatter og uovertrufne
Står I overfor at skulle holde en stor eller en rund fødselsdag og har lyst