Opskrifter

Hvis du er så heldig at få fingrene i et helt lam, behøver du en rigtig god kniv, en kødøkse og en nedstryger, men ellers er det bare at sætte i gang. Her kan du følge Mikkel Maarbjergs guide til at skære lammet ud i et hav af udskæringer. Foto af Nicolai Mørk / Kam.

Gnocchi

Kokken Mikkel Maarbjerg guider til at lave gnocchi trin for trin med kartofler. Og han serverer dem med sprødstegt skinke og rosmarin. Opskrift på gnocchi

Læs mere

Aspargestærte med gorgonzola

Generelt er saltede mælkeprodukter som smør og ost fremragende match til asparges, for det fremhæver de grønne stænglers søde grøntsagsnuancer. Det gælder ikke mindst gorgonzola

Læs mere

Mandelvafler med birkes og citron

Disse vanedannende mandelvafler er sukkerfri og glutenfri og får deres sødme både fra bananerne og mandelmelet. Sidstnævnte kan sagtens erstattes af boghvedemel, rismel eller almindeligt

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere