Opskrifter

Amerikansk pulled pork, der
falder fra hinanden i munden. Den
er vendt i en dry-rub og ovnstegt i
12-15 timer. Efterfølgende er den
marineret i hjemmelavet BBQsauce
og kommes i sandwichbolle
med en amerikansk slaw.

American pulled pork og slaw

Den amerikanske klassisker pulled pork tog verden med storm i starten af 00’erne, og pludselig fandtes den både på gourmetrestauranter og tankstationer. Den holder stadig.

Læs mere

Fransk baguette Nicoise

Salade Nicoise er en fantastisk fransk salatklassiker af tun, æg, tomat og oliven, men den fungerer også genialt som sandwichfyld. Opskrift på 4 sandwich 4

Læs mere

Rocky road

Fuldfed og karamelagtig brownie med chokoladeglasur og rundhåndet drysset med peanuts, påskeæg og mini-marshmallows – en kage for dedikerede slikmunde, der sagtens kan spises, som

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere