Rabarbersirup og rabarbermarmelade med gran
Brug kvaset fra produktionen af rabarbersiruppen med gran til at lave den skønneste, aromatiske syrligt-søde marmelade, som passer perfekt sammen med et stykke tør, salt
Brug kvaset fra produktionen af rabarbersiruppen med gran til at lave den skønneste, aromatiske syrligt-søde marmelade, som passer perfekt sammen med et stykke tør, salt
Opskrift til 4 pers. Asparges: 1 bdt grønne asparges Olivenolie Kammuslinger: 8 kammuslinger Sukker Salt Risotto: 1-1 ¼ l fond eller bouillon, gerne hønse- eller
Her er vi ude i en all-time-klassiker pavlovaen. Den uimodståelige marengsbund byder på et væld af teksturer, der varierer over det sprøde, bløde, knasende og
Intet påskebord uden snaps, og snapsen kan med fordel inkorporeres i maden. Snapsen gør laksen endnu mere mør og blød, og samtidig giver alkoholen et
Vietnameserne har en svaghed for sandwich i lange baguettes, banh mi, som kom til landet under den franske kolonitid. Men tag ikke fejl, for smagen
Denne kage henter inspiration i det spanske køkken, hvor mandler eller marcipan ofte er den vigtigste ingrediens i desserter og finere bagværk. Det er en
En rigtig dessertklassiker fra det franske landkøkken her i en forårsagtig og fordansket version med sæsonens første rabarber. De giver en solid syrlighed til den
Vi kender den i verdensberømte klassikere som vichyssoise (den cremede porre-/kartoffelsuppe), farserede porrer og ej at forglemme porretærten, der var et mega-hit i 80´erne. Porren
Italienerne er verdensmestre i sandwich på farten, og flere steder i byer som Firenze er det muligt at finde små sandwichrestauranter på de mest utænkelige
Grillosten halloumi har en herlig fast konsistens, som giver lidt bid til denne sandwich med masser af tzatziki, oliven, tomat og rødløg. Hurtig ret med
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem