Opskrifter

Frisk og syrlig citron fremhæver den søde, milde smag af asparges rigtig godt, og derfor er en cremet risotto med masser af citron en herlig måde at nyde asparges på. Ikke mindst når den bliver serveret med stegte kammuslinger, der er sprøde på ydersiden og smørbløde indeni. Styling Maria Faarvang og foto Maria Warnke Nørregaard / Kam.

Rabarberclafoutis

En rigtig dessertklassiker fra det franske landkøkken her i en forårsagtig og fordansket version med sæsonens første rabarber. De giver en solid syrlighed til den

Læs mere

Carpaccio focaccia

Italienerne er verdensmestre i sandwich på farten, og flere steder i byer som Firenze er det muligt at finde små sandwichrestauranter på de mest utænkelige

Læs mere

Tyrkisk haloumi wrap

Grillosten halloumi har en herlig fast konsistens, som giver lidt bid til denne sandwich med masser af tzatziki, oliven, tomat og rødløg. Hurtig ret med

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere