Opskrifter

ImageHandler

Italian Stallion

Tapas, snacks eller fingerhapser – kært barn har mange navne, og der er da også noget usnobbet og tilbagelænet afslappet ved at spise med fingrene.

Læs mere

Koldskålsis på pind

Jep, den er god nok. Den højtelskede, klassiske sommerspise, koldskålen, er tryllet iskold og så på pind. Derefter bliver den overtrukket med hvid chokolade og

Læs mere

Hindbærsnitter fra La Glace

La Glaces version af en hindbærsnitte, der består af en mørdejsbund, hindbærmarmelade i midten og fine streger af markron på toppen. Snitterne pyntes med hasselnøddeflager

Læs mere

Meyers surdejspizza

En lækker og frisk “hvid” pizza, der betyder, at den ikke har fået tomatsauce. Det kan lyde mærkeligt at komme flødeskum på en pizza, men

Læs mere

Mandel-rabarberkage med skovmærkesukker

Den skønneste syrligt-søde kage med fine vaniljenoter fra skovmærken. Og så er den ligeså nem at lave, som den er smuk. Kagens dej er en

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere