Græskardip med kokos og koriander
Denne græskardip er herligt aromatisk og oplagt som en hyggelig forret, hvor alle mødes om den samme skål og dypper brød i den lune græskardip.
Denne græskardip er herligt aromatisk og oplagt som en hyggelig forret, hvor alle mødes om den samme skål og dypper brød i den lune græskardip.
Blåbærmuffins er en all time amerikansk favorit, og i denne version får de et lille syrligt hint af kærnemælk. Muffinsene er bløde, søde og dejligt
Twix blev første gang produceret i 1967 i England af de biscuit-glade briter, som betrak en kiks med karamel og chokolade. Chokoladebaren, der typisk kommer
Disse klassiske brunkager har en eminent sprødhed og er virkelig velkrydrede og vanedannende – præcis som Kirsten Hüttemeier lavede dem. Vibeke Lehn er Kirsten Hüttemeiers
Det bliver ikke meget mere nordisk end denne fusion af pære, grøn og røg, for Ask er en ost, der ryges på samme vis som
Gnocchi bliver normalt lavet på melede kartofler, men de kan også sagtens laves på græskar, som har mange af de samme egenskaber som kartofler. Det
En klassisk indisk karryret med kylling, masser af krydderier og ris. Lad gerne kyllingen marinere natten over på køl, men ellers kan et par timer
Pain de campagne er typisk et surdejsbrød bagt på hvede og en lille smule rug. Tilstedeværelsen af rug skyldtes, at rugen stod blandt hveden på
Homer Simpson elsker dem med pink glasur, og overalt på diners og cafeer i staterne er donuts fast på menuen. Det er nu ikke svært
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem