Forret

hummerfrit

Gazpacho

I en gazpacho kan man med fordel bruge meget modne tomater, som måske er for bløde til en salat, men hvor smagen er optimal. Opskrift

Læs mere

Caprese i mange farver

En god caprese står og falder med, at de tomater, man vælger, er fantastiske, lyder meldingen fra grønthandler og kok Mette Helbæk. Opskrift på forret

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere