Forret

Østers x 3

Østers er en ekstravagant og elegant spise og derfor fuldstændig ideel til en rigtig nytårsfest! De har en overvældende smag af hav, men bag det

Læs mere

Østers med peberrod

Østers er indbegrebet af nytårsmad: mineralske i smagen, elegante i udformningen og fantastiske i sig selv. Her får de et stykke peberrod og måske en

Læs mere

Muslingeshot

Muslinger hører til blandt de mest salte og smagsintense skaldyr, og de smager skønt sammen med andre kraftige smage som hvidløg, persille og peber som

Læs mere

Samosaruller med frisk jordnødde-koriander-chutney

De sprøde samosaer med det krydrede vegetariske fyld er en populær snack i Indien, men også et lækkert indslag i en stor festmenu, hvor rullerne

Læs mere
Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere