Bagværk

Bløde, krydrede kringler, der minder lidt om de amerikanske pretzels. De rummer lidt blød græskarpure og er supervelegnede som Halloween treat. Opskrift af Maria Faarvang og foto af Nicolai Mørk fra Kam.

Cookies med chokolade, mandler og kokos

Amerikanerne er vilde med cookies, og de bager dem til alt og alle lige fra nye naboer til fødselsdage og jul. Disse cookies er ganske

Læs mere

Pain brié

Dette brød er oprindeligt fra Normandiet og har intet med osten brie at gøre. Brødet har en karakteristisk sprød og tyk skorpe og en tæt

Læs mere

Pain de campagne

Pain de campagne er typisk et surdejsbrød bagt på hvede og en lille smule rug. Tilstedeværelsen af rug skyldtes, at rugen stod blandt hveden på

Læs mere

Gâteau breton

Gâteau breton er oprindeligt fra Bretagneområdet i Frankrig. Kagen kan sammenlignes med en shortbread-kage eller en pund-til-pund-kage, men er dog helt sin egen med et

Læs mere

Pain de mie

Toastbrødenes moder! Dette brød er karakteristisk ved sin sprøde, firkantede skorpe og tætte bløde krumme. Mie er det franske ord for krumme, og netop den

Læs mere

test

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere