Myslibarer med agavesirup, dadler, mandler, peanutbutter, kokosmel og havregryn

Det klinger lidt af sundheds- og power-bar, men myslibarerne her er klæge på den helt rigtige måde pga. deres sammensætning af agavesirup, dadler, mandler, peanutbutter, kokosmel og havregryn, så de har en dyb smag samt en nærmest cremet konsistens kombineret med knas fra mandlerne. Godt på farten og til en kop sort te.

Prøv også Intense laktosefri chokoladecookies

Opskrift på ca. 10 myslibarer

15 Medjool-dadler
60 g havregryn
60 g kokosmel
½ dl honning eller agavesirup
1 dl sukkerfri peanutbutter
50 g mandler eller peanuts

Kom dadlerne i en foodprocessor, og blend, til de bliver helt bløde og sammenhængende. Rist havregryn og kokosmel på panden, til det bliver gyldent. Varm honning og peanutbutter i en gryde over jævn varme, og rør jævnligt i blandingen. Rør den varme honning- og peanutbutterblanding sammen med de blendede dadler, de hele nødder, kokosmel og havregryn, og rør blandingen godt sammen. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir, og pres den ned, så barerne kommer til at hænge sammen. Sæt formen i køleskabet i 1 time, hvorefter du kan skære dem ud.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER