Mandelvafler med birkes og citron

Disse vanedannende mandelvafler er sukkerfri og glutenfri og får deres sødme både fra bananerne og mandelmelet. Sidstnævnte kan sagtens erstattes af boghvedemel, rismel eller almindeligt hvedemel. Her serveret med vaniljeskyr og friske sødmefulde jordbær.

Opskrift på vafler til 4 pers.

4 modne bananer
4 æg
80 g mandelmel
3 spsk blå birkes
1 økocitron, revet skal af

Ved servering:
150 g skyr
½ vanillestang, kornene af
1 bk jordbær, delt i kvarte

Mos bananerne i en skål, og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør godt rundt, og bag vaflerne i vaffeljernet, til de er fint gyldne. Ved servering: Rør skyr sammen med vanillekorn, og server til de friskebagte vafler sammen med jordbær.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER