Oksekød og Tabasco er fortræffelige venner, for den varme chilismag forstærker den dybere smag i kødet. Også i en klassiker som chili con carne er Tabasco et hit. Her i en hurtig version med hakket kød, kanel og masser af bønner. Prøv også en variant med mørk chokolade, varme krydderier og skært oksekød. Det giver en helt anden og meget mere luksuriøs oplevelse, end den vi oftest får af hakket kød.

3 løg, hakkede
4 fed hvidløg, hakkede
2 spsk olie
2 spsk stødt spids-kommen
2 spsk Tabasco
1 stang kanel
6 laurbærblade
1 dåse tomatkoncentrat
600 g hakket oksekød
2 ds hakkede tomater

2 dl bouillon, fx grøntsagsbouillon
1 spsk brun farin
2 tsk hvidvinseddike
Salt og peber
2 ds kidneybønner

Ved servering:
Cremefraiche
Persille, hakket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *