Gnocchi med brunet smør, sprød skinke og rosmarin
Dumplings, spätzle, knödel. Tilberedt dej har mange navne. Gnocchi er en italiensk variant af et verdensomspændende fænomen, og det særlige ved dem er, at de
Dumplings, spätzle, knödel. Tilberedt dej har mange navne. Gnocchi er en italiensk variant af et verdensomspændende fænomen, og det særlige ved dem er, at de
Her er en dessert, der passer lige til sæsonen, når dagene bliver kortere. De røde efterårsæbler er stadig i sæson, så hvorfor ikke samle ind,
Hvis der er én dessert, der har overlevet alverdens trends, så må det være chokolademoussen. Nogle beskylder den for at være old school, men en
Vil du gerne blive klogere på gastronomi eller blot læne dig op af erfarne kokkes måde at tilberede mad på, kan du med fordel udforske de mange tips og tricks på vores kokkeskole.
Hos Mad&Venner har vi en stor passion for lækkert mad, hvilket kommer til udtryk i alt ligefra opskrifter, spændende artikler på hjemmesiden eller guides af videoer og billeder fra erfarne kokke. Vi opdaterer løbende guiderne på vores kokkeskole, hvorfor du med garanti kan finde tips og tricks, du kan benytte dig af.
Det er ikke alle, der har lige let ved at lave kunstner i køkkenet, hvorfor det hurtigt kan gå galt, hvis man ikke har søgt viden eller tips på forhånd. Derfor kan du med fordel udforske vores visuelle guides, der fungerer som en form for digitalt madkursus, hvilket kan gøre dig klogere på tilberedningsmetoder.
Med vores kokkeskole finder du et hav af videoer med tips til tilberedning, kogetider, udformning af hjemmelavet pasta mv. Eksempelvis vil en erfaren kok vise dig, hvordan en hjemmerørt bearnaise laves med videoen sådan rører du en bearnaise sauce.
Vi ønsker at gøre madlavning sjovere både til hverdag og fest, derfor kan du finde et væld af forskellige opskrifter, der både er velegnet i det daglige eller mere festlige lejligheder. Har du fundet en video fra vores kokkeskole, du finder interessant, kan du med fordel supplere videoernes tips og tricks med vores mange opskrifter, der er kategoriseret i seks dele; forret, hovedret, dessert, snacks, bagværk og tilbehør.
Vores opskrifter er ligeså informative som de visuelle guides på kokkeskolen, hvorfor du får indblik i hvert enkelt trin, indtil retten er klar til servering. Med andre ord har vi sørget for, at du kan kaste dig over en ny opskrift, mens du bevarer din selvtillid i køkkenet i god behold.
Ordet bisque stammer sandsynligvis fra Biscayabugten, og oprindelig var det en meget stærk ret med kød og vildt. I 1700-tallet blev det almindeligt at bruge
Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt
Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med
Skorzonerrødder bliver nogle gange kaldt østers-rødder, for dens smag har nogle toner tilfælles med de salte havdyr, og derfor er de oplagte at inkorporere i
Det lyse krabbekød har en let sødlig og mild smag i familie med rejer og hummer, mens det mørke kød har en dybere og mere
I Syd- og Latinamerika er ceviche en populær ret, der laves på alle typer af hvid fisk. Metoden er enkel og består i at dryppe
Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms
En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke
Når du planlægger et ferieophold i Skagen, er det vigtigt at finde det rette sted
Rejser til Italien med Best Travel er en oplevelse ud over det sædvanlige. Italien er
Det kan være spændende og tidskrævende at starte en ny virksomhed. Der er så mange
At finde et hotel med morgenmad kan være en god måde at sikre en bekvem