Intense chokoladecookies

Smør og mælk er nogle af de vigtigste ingredienser i mange kager, så er det virkelig muligt at bage laktosefri kager uden at gå på kompromis med hverken smag eller konsistens? Det spørgsmål har kageeksperten Sarah Bregendahl Støvring udforsket, og hendes svar er ja, absolut. Så hvad enten du kender nogle allergikere eller blot har lyst til et laktosefrit bagebenspænd, så prøv hendes intense laktosefri chokoladecookies.

Opskrift til 12 cookies

380 g flormelis
100 g god usødet kakao
½ tsk salt
140 g mørk chokolade ca. 70 %, hakket
4 æggehvider

Rør alle ingredienserne sammen, og sæt klatter af dejen på en bageplade med et par cm’s mellemrum. Bag kagerne ved 160 grader i 25 min., og lad dem afkøle, inden de spises.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere