Grillede majs med korianderknas

Majs, knas og koriander – what’s not to like? Spørger kokken Louisa Lorang, som står bag denne opskrift. Hun opfordrer til at kassere frøene fra chilien, hvis du ikke vil have dit knas for stærkt, og forbered dig på en enkel ret med masser af sprøde og krydrede majs.

Opskrift til 4 pers.

50 g cashewnødder
1 lille bdt koriander, hakket
1 rød chili, finthakket
1 tsk limeskal, økologisk, fintrevet
2 tsk flagesalt
4 majskolber
Smør

Rist cashewnødderne på en tør, varm pande, til de er let gyldne. Lad dem køle lidt, og hak dem.
Bland cashewnødder, koriander, chili, limeskal og flagesalt sammen.
Skyl majsene i koldt vand med bladene på. Lad dem dryppe lidt af, og læg dem på den varme grill. Grill dem i 3-6 min., alt efter hvor varm din grill er. Vend dem jævnligt. Pil dem, og server dem med koldt smør og korianderknas.

Prøv fx også Louisa Lorangs Varm salat a la cæsar

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere

Kokkeskolen

Artikler

Opskrifter

NYHEDER