Majs, knas og koriander – what’s not to like? Spørger kokken Louisa Lorang, som står bag denne opskrift. Hun opfordrer til at kassere frøene fra chilien, hvis du ikke vil have dit knas for stærkt, og forbered dig på en enkel ret med masser af sprøde og krydrede majs.

Opskrift til 4 pers.

50 g cashewnødder
1 lille bdt koriander, hakket
1 rød chili, finthakket
1 tsk limeskal, økologisk, fintrevet
2 tsk flagesalt
4 majskolber
Smør

Rist cashewnødderne på en tør, varm pande, til de er let gyldne. Lad dem køle lidt, og hak dem.
Bland cashewnødder, koriander, chili, limeskal og flagesalt sammen.
Skyl majsene i koldt vand med bladene på. Lad dem dryppe lidt af, og læg dem på den varme grill. Grill dem i 3-6 min., alt efter hvor varm din grill er. Vend dem jævnligt. Pil dem, og server dem med koldt smør og korianderknas.

Prøv fx også Louisa Lorangs Varm salat a la cæsar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *