Featured

Grillet kyllingefilet i serrano fyldt med soltørrede tomater, chili, honning og mandler

Hæv kyllingefileten til nye niveauer – både i smag og tekstur – helt enkelt. Læg et snit i fileten, og fyld den med din favorit-stuffing

Læs mere

Hüttemeiers vaniljekranse

Disse klassiske vaniljekranse er Kirsten Hüttemeiers opskrift. De er utroligt sprøde og med stor vaniljearoma. Fråds og køb gerne et par fede vaniljestænger, så bliver

Læs mere

Morten Heibergs 3 slags kransekage

Ingredienser Kransekagemasse: 1 kg marcipan 330 g sukker 100 g æggehvider Kransekage med rålakrids (ca. 30 stk.): 443 g kransekagemasse 4 tsk rålakrids Kransekage med macha-te (ca. 30

Læs mere

Myslibarer med agavesirup, dadler, mandler, peanutbutter, kokosmel og havregryn

Det klinger lidt af sundheds- og power-bar, men myslibarerne her er klæge på den helt rigtige måde pga. deres sammensætning af agavesirup, dadler, mandler, peanutbutter,

Læs mere

Verdens bedste pandekager

Denne opskrift på skønne pandekager er i den franske crepes-stil, dvs. at de er tynde og delikate. Selve pandekagedejen smages til med citron, som giver

Læs mere

Featured posts

Trends

Populære artikler

Passioncake

Konditoren Nikolaos Strangas oplever, at mange vælger at spise sushi nytårsaften. Efter sådan et måltid er denne cremede kage med et syrligt pift af passionsfrugt

Læs mere

Syltede oliven og oste

Det er desværre de færreste, som kan få fat på helt friskhøstede oliven, så denne opskrift bruger forskellige slags oliven på glas, der vendes med

Læs mere

Pappadoms med yoghurtdip

Pappadoms er tynde og sprøde indiske brød lavet af linsemel, og ofte er de krydret med alverdens varmende krydderier. Det er muligt at lave pappadoms

Læs mere

Macarons med kaffeganache

En af dessertkunstneren Nikolaos Strangas’ absolutte hitkager er macarons: Små franske makroner med fyld af fx mynte- eller jordbærganache. Det er lykkedes MAD&venner at lokke

Læs mere