Spaghetti med rejer

425
Foto Kam.

Simpel og delikat pastaret med rejer, rucola og hvidvin. Nyd den gerne med et iskoldt glas hvidvin og en fyldig grøn salat til.

Opskrift til 4 pers.

400 g spaghetti
1 ¼ dl olivenolie
6 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
450 g rå, mellemstore rejer, pillede og rensede
4 spsk bredbladet persille
4 håndfulde rucola
1 ¼ dl tør hvidvin
1 citron, saft og skal af
Salt og peber

Tilbehør:
Groft brød

Prøv også Hjemmelavet pasta med safran, svampe og mascarpone

Kog spaghettien i letsaltet vand efter pakkens eller opskriftens anvisning.
Varm imens olien i en anden stor gryde, og svits hvidløgene gyldne. Tilsæt rejer og 2 spsk persille. Tilsæt hvidvin, og lad det simre i 2 min. Tilsæt derefter citronsaft, og smag til med salt og peber. Vend den kogte spaghetti sammen med rejerne, og drys med de sidste 2 spsk persille og citronskal. Server pastaen med groft brød.