Ricotta-kakaokugler med valnødder

852
Ultranem lille dessert eller en lille sag til en stærk kop kaffe. Opskrift af Ida Bruzzone Bjørnstrøm og Giulia Bellesso Noes. Foto af Stine Christiansen / Skovdal Nordic.

Fabelagtige ricottakugler med lidt tekstur fra knuste digestive, lidt bitterhed fra kakao og lidt knas fra valnødder. De er velegnede som en lille let dessert eller en petitfour til kaffen. Server dem, som de er, eller med lidt friske bær til.

10-12 digestive-kiks
250 g ricotta
6 spsk sukker
50 g valnødder, hakkede
100 g kakaopulver
Evt. friske bær

Smuldr kiksene, til de er næsten pulveriserede. Rør ricotta, sukker og valnødder i, og bland det hele godt sammen. Form kuglerne med hænderne, og rul dem i kakaopulver. Stil dem på et fad i køleskabet, og server, når de er kølet af, evt. med lidt friske bær.