Pinde med blåbær og jordbær

1324
Dejlige ispinde, der appellerer både til børn og voksne. Opskriften er udviklet af kok og madstylist Gitte Heidi Rasmussen for MAD&venner, og foto af Line Falck.

Disse ispinde er lavet på en blanding af kærnemælk, fløde og honning, og kærnemælken giver en forfriskende syrlighed, mens honningen sørger for en mild og rund bund i smagen.

Opskrift på 10 stk.

½ l kærnemælk*
1 dl honning, flydende
1 dl piskefløde
2 store jordbær
125 g blåbær

Pisk kærnemælk, honning og piskefløde sammen i en skål, og sæt skålen i fryseren. Rør jævnligt i massen, til den har konsistens som tøsne. Skær jordbærrene i skiver, og kom 5 pæne skiver i muffinsforme, og fyld op med is. Bland resten af isen med blåbær, og kom dem i en ispindeform. Sæt isen tilbage i fryseren, til den er helt fast. Det tager ca. 3 timer. Vend isen ud af muffinformene, og stik en pind i.

*Kan også laves med yoghurt i stedet for kærnemælk.