Party Margaritas

1818
En fantastisk drink, der bare holder! Server den gerne i kander, så du er sikker på, der er nok! Opskrift Erin Chapman og Grace Løvig og foto Kam.

Margaritas fungerer bedst i store glas dyppet godt i salt. Drinken her er den traditionelle, men eviggyldige version, som smager ideelt med en portion majschips og måske en intens gang salsa roja.

Opskrift på 8 cocktails

450 g sukker
4 ¾ dl vand
Lime, skåret i både
Havsalt eller groft salt
4 ¾ dl tequila, helst premium
4 ¾ dl limesaft, friskpresset af ca. 20-25 lime, afkølet
2 ½ dl triple sec eller Cointreau
Isterninger, knuste

Lav en sirup ved at koge sukker og vand sammen i en gryde over medium varme. Rør indimellem, til sukkeret har opløst sig. Tag gryden af varmen, og lad siruppen køle af. Stil den på køl indtil brug.
Brug et par limebåde til at gnide på kanten af glassene, og dyp dem derefter i salt, så det hænger ved.
Bland tequila, limesaft, triple sec eller Cointreau i en kande. Tilsæt den afkølede sirup, og rør det hele godt sammen. Tilsæt is, og server med det samme i salt-glassene.

Tip. Du kan vælge at stille glassene i fryseren ½ time inden servering, hvilket giver dem et ekstra frostagtigt udseende.