Lynfrossen yoghurt med jordbær og Amaretti

285
Opskrift af Maria Faarvang og foto af Kam.

En superhurtig dessert at bikse sammen, for den består ganske enkelt af sukker, yoghurt og frosne jordbær, der blendes sammen til en cremet softice. De italienske Amaretti-cookies giver et sprødt drys og en solid smag af mandel. Drys også gerne rundhåndet med lidt friske jordbær inden servering.

Opskrift til 4 pers.

5 ½ dl græsk yoghurt
6 dl frosne jordbær*
5 spsk sukker

Ved servering:
Amaretti-cookies
Friske jordbær

Prøv også Affogato med hjemmelavet hindbæris

Kom yoghurt, jordbær og sukker i en foodprocessor, og blend det hele sammen til en ensartet masse. Server med det samme, eller kom det i fryseren.
Ved servering: Server med cookies og lidt friske jordbær.

* Du kan også sagtens bruge blåbær, brombær, hindbær, ribs eller noget helt femte.