Italian Stallion

592
Tapas, snacks eller fingerhapser - kært barn har mange navne, og der er da også noget usnobbet og tilbagelænet afslappet ved at spise med fingrene. Det er blevet trendy, at lægge bestikket til side og nyde lidt uformel finger-food til din drink. Så nu hvor julen og nytåret er overstået, læner vi os tilbage og bruger januar på at slappe af med gode venner og rigtig ”dude food”. I det nye MAD&venner finder du bl.a. opskrifter fra restaurant Gorilla og Foderbrættet i København, hvor der bliver serveret champagne til din gourmet-hot dog.

Opskrifter til 4 pers.   

Fyld:
2 løg, hakket
2 peberfrugter, hakket
½ bdt basilikum
½ tsk oregano
4 fede hvidløg, finthakkede
Salt og peber
1 ds hakket tomat
1 ds tomatpure
Olivenolie
4 store gode hot dog brød (find opskriften i magasinet)
4 gode krydrede svinepølser

Fyld: Svits løg og peberfrugter gyldne i olivenolie i 5 min., tilsæt hakket frisk basilikum, oregano og hvidløg, og lad det simre i 2 min. Tilsæt tomatpure, tomat, salt og peber, og smag til. Steg pølsen, varm brødet, og anret med det varme fyld oven på.