”Snup en Snickers”, lyder det danske slogan for chokolade-baren med peanuts, og det er der en rigtig god grund til at gøre. For tiden er det trendy at blande det salte med det søde, og på den måde kan man sige, at Snickers er langt forud for sin tid. De salte peanuts spiller nemlig perfekt med den søde karamel og chokolade og er blevet en populær evergreen inden for chokoladebarer.

Prøv også Hjemmelavet Yankee-bar

Opskrift til 4. pers.

Grundmasse:
50 g smør
2,5 dl sukker
½ dl kondenseret mælk
2½ dl Marshmallow Fluff*
½ dl jordnøddesmør

Karamel:
400 g bløde flødekarameller
½ dl fløde

Ved servering:
½ dl saltede peanuts, hakkede
100 g mørk chokolade, hakket

Grundmasse: Smelt smør i en gryde ved medium varme. Tilsæt sukker, når smørret er smeltet, og herefter kondenseret mælk. Kog det i ca. 5 minutter, til alt sukkeret er smeltet. Tilsæt Fluff og jordnøddesmør, og rør, til massen er ensartet. Hæld massen i en form, og stil på køl i ca. 3 timer. Gerne til næste dag.
Karamel: Smelt karamellerne sammen med fløde ved svag varme, og hold massen lun indtil servering.
Ved servering: Skær grundmassen i mindre stykker, og anret dem. Hæld den lune karamel over, og drys med saltede peanuts og chokolade.

* Kan købes i velassorterede supermarkeder

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *