Hjemmelavet Hvid Crunch

845
Firmaet begyndte senere at arbejde med chokolade, og Crunch var den første chokoladebar, der blev lanceret i 1938, og stadig er en af verdens mest populære barer - siden har Nestlé bl.a. sendt navne som Kit Kat, Lion Bar og After Eight på markedet. Det er det sprøde knas, der kendetegner en Crunch, så Rasmus Olsen fra Ro Chokolade har ganske enkelt lavet sin egen Crunch ved at blande Rice Crispies i hvid chokolade. Smukt, simpelt og knasende sprødt. Foto af Peter Kam.

Den hvide knasende bar kommer fra Nestlé, der ellers startede med at producere mælkepulver og sidenhen kondenseret mælk, der var billigere efter førsteverdenskrig.

Prøv også Flødeboller

Opskrift til 1 stor plade chokolade

250 g hvid chokolade
50 g Rice Krispies

Smelt halvdelen af den hvide chokolade i et vandbad, tag skålen af varmen, og vend resten af den hvide chokolade i, så det smelter. Bland de puffede ris i, bred chokoladen ud på et stykke bagepapir, og lad det størkne i køleskab. Bræk chokoladen ud i mindre stykker, og server som et lille stykke dessert. Du kan evt. komme frysetørret hindbær i chokoladen for et lidt mere frisk pift.