Opskrift af Maria Faarvang og foto af Kam.

Hindbærpunch

218

Hindbær har en formidabel sød og let syrlig smag, som gør dem til et yderst velegnet bær til drinks som denne, der balancerer mellem det søde og det kraftige. Den er smagt til med masser af bobler og kan måske ligefrem snige sig ind ved midnatstid nytårsaften eller ved enhver anden festlig lejlighed!

Opskrift til 4-6 pers.

4 dl hindbærsaft, fortyndet
2 dl lys rom
1 citron, saften af
Isterninger
3 dl hindbær, frosne
½ fl champagne eller andre bobler, eller gerne lidt mere

Prøv også Hvid bowle med riesling og druer

Bland hindbærsaft, lys rom og citronsaft sammen. Hæld isterninger og hindbær i en kande eller bowle. Hæld hindbær- og romblandingen over. Top op med champagne, og server med det samme.

TIP. Frys evt. nogle af hindbærrene ned i isterningebakker med vand, og brug dem som isterninger. Det giver en flot effekt.