Hindbærlimonade med timian og gin

893
Frisk og sød limonade på sæsonens modne hindbær. Opskrift af Maria Faarvang og foto af Kam.

Timian giver hindbær et krydret modspil, og det samme gør enebærsmagen i ginnen. Kombinationen gør denne drink både frisk, aromatisk og anderledes, og den egner sig supergodt som en aperitif i sommervarmen.

Opskrift til 1 drink

2 kviste timian
8 hindbær
Isterninger

Sukkersirup: Kom sukker og vand i en gryde, og kog det sammen ved lav varme, til sukkeret er opløst. Lad det derefter køle af.
Pluk bladene af den ene kvist timian, og kom dem i en cocktailshaker (har du ikke en shaker, kan du fx bruge en skål eller en opbevaringsboks, der har tætsluttende låg). Tilsæt hindbær, og mos dem i shakeren med en træske. Fyld shakeren med is, og tilsæt gin, sirup og limesaft. Sæt læg på, og ryst det hele rigtig godt sammen, til det hele er koldt. Hæld det gennem en finmasket si i et glas fyldt med isterninger, og server med en kvist timian.