Friskpresset Bloody Mary a la Hardeep Rehal

2018

Brug friskpresset tomatjuice i din Bloody Mary, det gør den friskere og særdeles velegnet til sensommerens fester og lune aftener i godt selskab, fortæller kokken Mette Helbæk.

Opskrift på 1 drink

Isterninger
4-5 cl akvavit eller vodka
2 cl rødvin
1 cl friskpresset citronsaft
6-8 stænk worcestershire sauce
En lille smule pebberrod, revet
Et par kviste timian, plukket
2 strimler agurk, skåret med en kartoffelskræller
1 ¼ dl tomatjuice, presset af gode tomater
Chilisauce, efter smag, undgå helst tabasco, som har en dominerende eddikesmag
Godt med salt og peber

Kom isterninger i en kande, og tilsæt alle de øvrige ingredienser. Smag til med chilisauce og godt med salt og peber. Hæld drinken frem og tilbage mellem to kander, så det hele bliver blandet og iltet. Server i høje glas, gerne med endnu en agurkestrimmel og friskkværnet peber på toppen.