Slut middagen af med en dragon med en cremet konsistens på sake, vodka, avocado og sojamælk. Kirsebærret, der er marineret i portvin, giver en ekstra dybde og illustrerer dragehjertet. Opskriften er fra Sticks'n'Sushi, og foto af Stine Christiansen / Skovdal Nordic.

Dragon Heart

658

Opskrift til 1 drink

3 cl sake
3 cl japansk Shochu-vodka, brug alternativt almindelig vodka
3 cl sojamælk
2 cl honning
1 cl yuzu-saft, brug gerne alternativt limesaft
¼ avocado
Evt. 1 kirsebær marineret i portvin

Dragon heart: Skær avocado i tynde skiver, mos den sammen med honning i en shaker, og tilføj de øvrige ingredienser. Ryst den hårdt i 10 sekunder sammen med is, og sigt cocktailen i et glas for at undgå klumper. Kom evt. et marineret kirsebær på en tandstikker, og sæt den ved cocktailen.