Cookies med chokolade, mandler og kokos

381
Bløde og samtidig sprøde. Disse cookies er fyldige i smagen med et fint tvist af kokos og chokolade. Opskriften er udviklet af Sarah Bregendahl Støvring fra sarahskager.dk og foto af Kam.

Amerikanerne er vilde med cookies, og de bager dem til alt og alle lige fra nye naboer til fødselsdage og jul. Disse cookies er ganske klassiske med et lille tvist af kokos og et fint knas af mandler. Og så selvfølgelig: chunks af chokolade!

Opskrift til ca. 25 cookies

120 g smør, blødt
150 g sukker
115 g brun farin
2 æg
290 g mel
1 tsk vanillesukker
1 tsk natron
Lidt salt
300 g chokolade, hakket
95 g kokosmel
100 g mandler, hakkede

Pisk smør, sukker og brun farin til en ensartet konsistens. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, vanillesukker, natron og salt. Pisk de tørre ingredienser med de våde ingredienser. Vend chokolade, kokosmel og mandler i dejen. Tril kugler af dejen, og pres dem let flade, de flyder ikke så meget ud i ovnen. Bag dem i 8-10 min. ved 185 grader, og lad dem køle lidt af inden servering.

Prøv fx også disse Intense chokoladecookies